Åpning av ekstra gratis aktivitetskampanje 6. april-6.mai!

Med ønske om å skape aktivitet for medlemmene i ditt bedriftsidrettslag   

 

Det er ny hverdag for mange av oss og det er midlertidig stans i aktivitetstilbudet vi tilbyr dere. Som følge av dette ønsker vi å tilby dere gratis deltakelse i to aktivitetskampanjer som kan gjennomføres og skape motivasjon og styrke arbeidsmiljøet, også i disse tider. Ved å benytte koden BIL2020 får dere gratis tilgang til både Hjemmegym og Sykle til jobben 2020.  

 

 

 

Sykle til jobben utsettes til 19. mai 

 

Som følge av Covid-19 utsettes Sykle til jobben kampanjen foreløpig til 19. mai.  

 

Kampanjen vil vare frem til 30. juni, og vil inneholde de samme konkurransene og utfordringene som planlagt. Vi gleder oss til å komme i gang! Frem mot oppstart vil det være mye spennende som skjer, så følg med. 

 

 

 

Hjemmegym – ny aktivitetskampanje som starter mandag 6. april 

 

På mandag starter kampanjen Hjemmegym - en forkampanje til Sykle til jobben. Vi vil ha DEG med! Alle som bor i en gratiskommune, jobber i en gratiskommune, er påmeldt allerede eller har tilhørighet til et bedriftsidrettslag har gratis deltakelse i både Hjemmegym og Sykle til jobben. Se oversikten over gratiskommuner og områder HER (sett inn denne linken: https://www.sykletiljobben.no/p/49405/gratiskommuner ) 

 

 

 

All aktivitet teller i Hjemmegym 

 

Kampanjen Hjemmegym har som mål å skape samhold, motivasjon, treningsglede og inspirasjon. Kom deg i aktivitet og få meg deg venner, kollegaer og familie. Kampanjen legger utelukkende opp til aktivitet i henhold til myndighetens retningslinjer. 

 

 

 

Vi kommer til å publisere treningsøkter på nett, konkurranser i sosiale medier, konkurranser på nettsiden og dele økter og ideer fra våre deltakere. 

 

 

 

I kampanjen kan man registrere ALL aktivitet. Dette kan for eksempel være: gåtur, yoga, sykkeltur til jobb, trening med en kollega via Skype, eller styrketrening med familien. 

 

 

 

 

 

Hva må du gjøre?  

 

1.       Meld deg på (allerede påmeldt? Gå til steg to) 

 

2.       Bruk koden BIL2020 i påmeldingsforløpet 

 

3.       Registrer din aktivitet på Sykletiljobben.no fra mandag 6. april 

 

4.       Følg @Sykletiljobben på Instagram og Facebook for informasjon, konkurranser og treningsøkter 

 

5.       Vinn premier fra blant annet Polar, Mizuno og Fibra og Sweet Protection!  

 

 

 

Spørsmål?  

 

Send en e-post til Sykle@bedriftsidrett.no 

 

Vi hjelper deg gjerne